Kik vagyunk mi?

Mi a Dész-Ker Zrt.? Honnan indult és hová tart?

Pár mondantban rólunk.

Magas minőség

Sok éves tapasztalat

Megbízható szakemberek

 

a mi történetünk

A céget 1992. október 01-én  alapították.
Jelenleg a cég meghatározó tulajdonosa:

Luczay Márk vezérigazgató

Az elmúlt 29 évben a ZRT piaci értékesítésű lakásokat épített fővállalkozásban (több mint 500 lakás). Ezenkívül jelentős számban építettünk illetve újítottunk fel iskolákat, óvodákat, továbbá végeztünk egészségügyi intézményeknél és középületeknél felújítási munkákat.

A DÉSZ-KER ZRT meghatározó szerepet vállal a térségben a szakmunkás utánpótlás, nevelés területén. Képezünk asztalos szakmákban szakmunkásokat.
Mindezen tevékenységeket a DÉSZ-KER ZRT saját telephelyén végzi. Ezen belül rendelkezünk üzemcsarnokkal, műhellyel, irodaházzal és üzlethelyiséggel.

A mi küldetésünk

Számunkra az fontos, hogy ügyfeleink igényeit a lehető legjobb módon elégítsük ki, hogy elégedetten gondolhassanak arra „igen pont így képzeltem ezt a bútort”. A minőség azt jelenti tartós, esztétikus, egyedi. Mi ezt az érzést kívánjuk megteremteni.

Ahogy a jövőt képzeljük

A Dész-Ker Zrt. asztalos műhelye nem csak kiváló szakembereknek van, oktató műhelyként is működünk. A fiatalok professzionális oktatása számunkra kiemelkedően fontos cél. A műhelyünkben sok kéz működik együtt, hogy a diákjaink is megtanulják mi az a minőség, amit mi képviselünk. Nem csak tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt, képezzük is őket.

Több mint…

Év tapasztalat

Egyedi fa építmény

Helyszíni szerelés

Mit csinálunk mi?

Megtervezzük, elkészítjük, összerakjuk

Megtervezzük

Elképzelte álmai konyhabútorát? Kicsi helységet kellene optimálisan bepolcozni? Beépített szekrényre vágyik szobájában? Mi kimegyünk a helyszínre, felmérjük és átadjuk álmai bútorának látványtervét.  

Elkészítjük

Az elkészült látványtervek alapján elkészítjük bútora elemeit, részeit. Műhelyünkben a legkorszerűbb gépekkel dolgozunk, nincs olyan fa építmény, ami kihívást jelentene. A minőségi, egyedi bútorok minőségi gépet, és szakértelmet kívánnak. Műhelyünkben mindent megtalál.

ÖSSZERAKJUK

A helyszínen összerakjuk álmait, amelyeket a műhelyben elkészítünk. Így bútorai nem csak minőségi darabokból állnak, de a szakembereink által pontosan beállított ajtók, polcok, élek is erről tanúskodnak.

 

Keressen minket ha segítségre van szüksége. Ha fából van mi elkészítjük.

Híjvon

+36 30 260 2882

 

  Cím

  4030 Debrecen, Monostorpályi út 7/a

  Nyitva

  H-P: 8:00 – 16:00, Sz-V: Zárva

  Email

  deszker.butortervezes@gmail.com